Goda råd är inte alltid dyra!

Hösten är här och jag har fler uppdrag än någonsin! Det är fantastiskt kul att så många har hittat mig och tack vare era rekommendationer till vänner och bekanta växer min kundbas stadigt. Vid det här laget har jag besökt närmare 300 närkingar och många av er åtskilliga gånger dessutom.

Jag kör kurser på Medborgarskolan och ABF även i år, så jag ber om ursäkt om det kan vara svårt att få tag på mig dagtid, men lämna bara ett meddelande, så hör jag av mig.

RUT-avdraget gör det möjligt för alla att ha råd till ett besök. Det behöver inte ens vara något fel på er utrustning för att boka in mig. Råd kring användandet av era produkter eller kanske tips inför stundande inköp kan vara väl värt att lägga 250 kronor på. Eller varför inte göra en översyn av era abonnemang? Där kan det finnas tusenlappar att spara på ett år.

Så – goda råd behöver inte alltid vara dyra!