Om Fredrik

 fredrik utflykt

Jag är en tvättäkta örebroare och ur-närking, född 1972 i Almby, Örebro.

Hur kom det sig att jag gick och blev Tekniksamariten? En tanke som grott länge i mitt huvud, eftersom jag alltid fascinerats av teknik och elektronik, samt arbetat med olika former av kundservice och försäljning i snart 2 decennier.

På gymnasiet – det anrika ”Teknis” i Örebro, som numera är ett minne blott – läste jag el/tele och tillbringade eftermiddagarna på datorklubben Hexagon.

Sedan hamnade jag på vårdutbildningen laboratorieassistent (som nu kallas biomedicinsk analytiker).

Efter ”lumpen” i Kristinehamn och i Örebro blev det styrketräning, gym och hälsokost för hela slanten. Jobbade på gym och på Naturapoteket, hälsokostkedja som numera uppgått i Life.

Pluggade vidare på Örebro Universitet, miljöanalytisk kemi, och fick jobb på SAKAB, där jag blev kvar på marknadsavdelningen som säljare och koordinator i nästan 10 år.

En kort sväng till ett transport- och miljöföretag i Karlskoga, sedan fick jag nog och ville satsa på att bli egen – och här står jag idag!

Under somrarna 2013 och framåt har jag arbetat på Life med hälsokost. Under hösten 2013 fick jag timmar som kursledare på ABF i datorhantering för nybörjare, Windows 8 samt surfplattor. Jag är även kursledare på Medborgarskolan, där jag sköter det löpande underhållet av datorerna. ÖBO har lagt till mig som tjänsteleverantör för samtliga seniorboenden.

Jag har många fritidsintressen som jag varierar mellan periodvis: Amatörteater, sång, foto, styrketräning, lokalhistoria och så alla sorters elektronik. Mycket hejande på Örebro Hockey under vinterhalvåret.

Jag är även god man och förvaltare åt 8 personer. 

Känner du dig fortfarande osäker och vill ha referenser, så har jag flera nöjda stamkunder som kan ”vittna”.

Läs även mitt CV här